Реєстрація на тренінг щодо складання зовнішнього незалежного оцінювання

    Університет ДФС України (м. Ірпінь) запрошує прийняти участь у тренінгах щодо складання зовнішнього незалежного оцінювання. Реєстрація на тренінги за посиланням до 21 лютого 2019 року. Тренінг проходить у два етапи: Перший. Теоретичний. Психологи та працівники-персонал пунктів тестування розкажуть: які документи потрібно мати для доступу на пункт тестування, як

Початок

02.03.2019 - 10:00

Кінець

 

 

Університет ДФС України (м. Ірпінь) запрошує прийняти участь у тренінгах щодо складання зовнішнього незалежного оцінювання.

Реєстрація на тренінги за посиланням до 21 лютого 2019 року.

Тренінг проходить у два етапи:

Перший. Теоретичний. Психологи та працівники-персонал пунктів тестування розкажуть: які документи потрібно мати для доступу на пункт тестування, як розрахувати час на доїзд до пункту, якою має бути поведінка присутніх, як ефективно розподіляти час під час тестування, заповнювати бланки відповідей, опанувати емоції та сконцентруватися на вирішенні завдань.

Другий. Практичний. Перевірка фактичного рівня знань з деяких предметів за Вашим вибором.
Тренінг відбудеться 2 березня з 10 години.

Організатор: відділ профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштуванню.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy