Відбудеться онлайн-лекція Юрія Косіна «Траєкторія світла. Мистецтво погляду»

      22 березня 2021 року о 10:00 в Університеті державної фіскальної служби України відбудеться онлайн лекція відомого фотофілософа Юрія Косіна на тему «Траєкторія світла. Мистецтво погляду».   На лекції фотохудожник викладе величезну кількість матеріалу, починаючи з теорії зорового сприйняття (авторські ілюстрації) і закінчуючи основними правилами побудови авторського портфоліо. Будучи

Початок

Кінець

 
 

 
22 березня 2021 року о 10:00 в Університеті державної фіскальної служби України відбудеться онлайн лекція відомого фотофілософа Юрія Косіна на тему «Траєкторія світла. Мистецтво погляду».
 
На лекції фотохудожник викладе величезну кількість матеріалу, починаючи з теорії зорового сприйняття (авторські ілюстрації) і закінчуючи основними правилами побудови авторського портфоліо. Будучи відомим фотографом, членом журі міжнародних бієнале фотографій, теоретиком світлопису, одним з перших дипломованих спеціалістів сфери ІТ в Україні і, найголовніше, фотофілософом, Юрій Косін проаналізує стан сучасної фотографії, розставить необхідні акценти, пояснить, які елементи сьогодні повинні бути невід’ємною частиною будь-якої візуалізації. Також майстер продемонструє свої фотороботи, які беруть витоки в знаменитих «Трансгрессии» і «Писаницы».  Продемонструє серію «Лапін як …» і представить вашій увазі проект «Метанойя». 
 
Основні тези лекції:
1. Зміна напрямку погляду, «поворот очей душі за висловом Платона»: на зйомку, на вибір фотографій, на виставку, на книгу, в цілому на мистецтво фотографії (авторський погляд).
2. 7 заповідей фотографії Юрія Косина.  
3. Реальність «явища».  
4. Мімікрія: залежність погляду від видимого.  
5. Невидиме в образі (фотографії) та його афективне трактування.  
6. Важливість вражень.
 
Трансляція відбуватиметься на навчальній платформі BigBlueBottom (для студентів)
та на сторінках в медіа:

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy