УВАГА! Стартує IV Всеукраїнський мистецький конкурс “Податкова абетка”, “Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи”

  Стартує IV Всеукраїнський мистецький конкурс “Податкова абетка”, “Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи” (2021). Запрошуємо до участі у конкурсі школярів 1-4 та 5-9 класів  з усіх куточків України. Чекаємо на оригінальні роботи від активних, творчих та креативних особистостей! Кожна робота буде відзначена, а кожен учасник отримає приємний сувенір!  Прийом конкурсних

Початок

Кінець

 

Стартує IV Всеукраїнський мистецький конкурс “Податкова абетка”, “Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи” (2021).

Запрошуємо до участі у конкурсі школярів 1-4 та 5-9 класів  з усіх куточків України. Чекаємо на оригінальні роботи від активних, творчих та креативних особистостей! Кожна робота буде відзначена, а кожен учасник отримає приємний сувенір! 

Прийом конкурсних робіт з 7 грудня 2020 по 7 лютого 2021 року.

!!!Обов’язковою умовою при участі вказати контактні данні для зворотнього зв’язку.

Деталі ТУТ.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy