Увага! Інформація для вступників на підготовчі курси з тимчасово окупованих територій

  Вступники з тимчасово окупованих територій (ТОТ) Автономної Республіки Крим, які планують проходити підготовчі курси в Університеті державної фіскальної служби України! Інформуємо, що з 7 червня буде зачинено контрольний пункт пропуску (КПВВ) «Чаплинка» на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим. Пункт пропуску буде закритий на два тижні,

Початок

Кінець

 

Вступники з тимчасово окупованих територій (ТОТ) Автономної Республіки Крим, які планують проходити підготовчі курси в Університеті державної фіскальної служби України! Інформуємо, що з 7 червня буде зачинено контрольний пункт пропуску (КПВВ) «Чаплинка» на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим. Пункт пропуску буде закритий на два тижні, протягом яких будуть проводитися ремонтні роботи.

Відмітимо, що в штатному режимі залишаються працювати КПВВ «Чонгар» та «Каланчак».

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy