Майстер-клас «Приватна детективна (розшукова) діяльність»

  30 жовтня 2018 року з 13 год 30 хв. до 16 год 30 хв кафедрою оперативно-розшукової діяльності Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції у конференц - комплексі Університету ДФС України буде проведено майстер - клас з питань підвищення попиту на участь у курсах підвищення кваліфікації за

Початок

30.10.2018 - 13:30

Кінець

 

30 жовтня 2018 року з 13 год 30 хв. до 16 год 30 хв кафедрою оперативно-розшукової діяльності Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції у конференц – комплексі Університету ДФС України буде проведено майстер – клас з питань підвищення попиту на участь у курсах підвищення кваліфікації за спеціальністю «Приватна детективна (розшукова) діяльність», які вже протягом 2018 року проводяться ГО «Міжнародна асоціація розслідувачів та експертів з кризових ситуацій» (у минулому: ГО «Всеукраїнська Асоціація Приватних Детективів») та Університетом державної фіскальної служби України.

До участі запрошуються:

  1. Викладачі Університету державної фіскальної служби України;
  2. Студенти та курсанти Університету державної фіскальної служби України;
  3. Інші бажаючі особи, які прагнуть здобути додаткову інформацію щодо сутності вказаних курсів.

До виступу у якості спікерів майстер – класу пропонуються:

  1. Президент ГО «Міжнародна асоціація розслідувачів та експертів з кризових ситуацій» (у минулому: ГО «Всеукраїнська Асоціація Приватних Детективів») Цмінський Ігор Миколайович
  2. Викладачі Університету державної фіскальної служби України, які вже є викладачами курсів;
  3. Викладачі з числа практикуючих приватних детективів та розслідувачів, які рекомендовані до викладання ГО «Міжнародна асоціація розслідувачів та експертів з кризових ситуацій» (у минулому: ГО «Всеукраїнська Асоціація Приватних Детективів»)
  4. Слухачі груп А1,А2 та А3, які успішно пройшли вказані курси на протязі 2018 року.

У програму майстер- класу пропонується:

  1. Інформація для учасників щодо сутності курсів та інноваційних підходів до навчання;
  2. Інформація щодо нових розділів програми навчання, у т.ч. від міжнародних партнерів;
  3. Презентація викладачів курсів як фахівців високого рівня.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy