У НУДФСУ визначили переможців Всеукраїнського конкурсу студентських робіт із спеціальності «Кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право»

У Національному університеті державної фіскальної служби України відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських робіт із спеціальності «Кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право». Нагадаємо, що І тур (заочний), який передбачав рецензування робіт учасників, пройшов ще у березні. За його підсумками, участь у ІІ турі взяло 39 учасників із 21 закладу вищої освіти України, які представили до розгляду Галузевої комісії 35 наукових робіт.

На захід завітали ректор НУДФСУ Павло Пашко, Перший проректор з науково-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, а також директор Навчально-наукового інституту права Василь Топчій.

Традиційно, розпочав захід ректор університету, який запевнив, що участь у конкурсах – це отримання нових навиків. «Переможе одна людина, але це не означає, що вона розумна, а ви – ні. Це означає, що вона змогла у конкретний момент мобілізуватися і проявити свої знання. Пройде 20 хвилин після завершення роботи і ви згадаєте всі відповіді. Чим частіше ви берете участь у конкурсах, тим швидше зможете мобілізовуватися і більше навиків набувати», – сказав Павло Пашко і закликав учасників конкурсу «прагнути отримати нові навики, а не – перемогу».

Голова Галузевої конкурсної комісії Василь Топчій запевнив, що оцінка робіт буде чесною. «Я розумію, що від мене чекають запевнення в тому, що суддівство буде чесним і переможе найрозумніший, найкмітливіший та найосвіченіший. Я вас запевняю, що так і буде! Вітаю із відкриттям конкурсу, бажаю успіхів», – підсумував Василь Топчій.

За результатами ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських робіт із спеціальності «Кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право», перемогу отримали:

І місце – Карина Перцель (Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого); Анна Цезар (Національний авіаційний університет);

ІІ місце – Анастасія Запорожець (Національна академія внутрішніх справ); Каріна Кузнєцова (Національний університет державної фіскальної служби України); Надія Щербак (Сумський державний університет); Аліна Музиченко та Олена Мазурець (Національний університет державної фіскальної служби України);

ІІІ місцеСофія Андрейченко та Лариса Каракач (Державний університет інфраструктури та технологій); Аліна Гуменюк (Національний університет «Одеська юридична академія»); Євгенія Денисенко (Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ); Дар’я Носенко (Одеський національний морський університет); Сюзанна Пеньшіна та Анастасія Шишко (Східноєпропейський національний університет імені Лесі Українки); Валерія Похила (Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського); Тетяна Дордука (Академія Державної пенітенціарної служби).

Більше фото можна знайти за посиланням – https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1-VduBAjISVWTriC9WywyecRCXRkd6cLU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *