Вітання ректора Павла Пашка з Днем Незалежності України!

  Дорогі українці! Прийміть щирі вітання з нагоди національного свята – Дня незалежності України! Нехай на нашій землі засяє сонце злагоди, достатку і процвітання, а небо над Україною завжди буде яскраво блакитним і безхмарним! Щиро зичу Вам родинного щастя, міцного здоров’я, звершення усіх життєвих задумів, невичерпної енергії та творчої наснаги

Початок

Кінець

 

Дорогі українці!

Прийміть щирі вітання з нагоди національного свята – Дня незалежності України! Нехай на нашій землі засяє сонце злагоди, достатку і процвітання, а небо над Україною завжди буде яскраво блакитним і безхмарним!

Щиро зичу Вам родинного щастя, міцного здоров’я, звершення усіх життєвих задумів, невичерпної енергії та творчої наснаги для подальшої плідної праці на благо українського суспільства. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

Зі святом, українці!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy