Зустріч із українською актрисою театру та кіно Раїсою Недашківською

Зустріч із українською актрисою театру та кіно Раїсою Недашківською

31 січня 2018 року в Університеті ДФС України відбулася зустріч із народною артисткою України, актрисою театру та кіно, громадським діячем, кавалером орденів Княгині Ольги Раїсою Недашківською, яка чимось нагадує давньоруську княгиню: мудру й горду. Її родзинка – це неодмінні оригінальні головні убори, «тюрбани». Попри образ недоступної княгині, Раїса Степанівна – жінка надзвичайно щира та відкрита.

У спілкуванні з викладачами, студентами та курсантами Університету Раїса Степанівна розказала цікаві історії зі свого життя, порадила радіти кожному дню, кожній людині, з котрою спілкуєшся, і любити навколишній світ, учитися у природи. «Все в житті треба цінувати. Люди мають бути добрішими. Ми так завинили перед нашою Землею, а вона ж жива, потребує о нашої любові. Це ж наш малесенький дім у величезному Всесвіті. Треба поспішати творити добро, прикрашати життя одне одному на цій Землі», – наголошує народна артистка.

Спасибі Вам велике, Раїсо Степанівно, вічно жива й прекрасна Мавко, за цю зустріч, за щиру розмову, за гарні поради, які Ви подарували присутнім…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *