Визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Банківська справа»

Визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Банківська справа»

13 лютого у Навчально-науковому інституті фінансів, банківської справи Університету ДФC України, кафедрою банківської справи та фінансового моніторингу було проведено І тур Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Банківська справа».

Зі вступним словом до учасників олімпіади звернулися заступник директора ННІ фінансів, банківської справи, к.е.н., доцент М. О. Житар та зав. кафедри банківської справи та фінансового моніторингу, д.е.н., професор О. І. Береславська, які зазначили важливість та актуальність даного заходу для підготовки кваліфікованих фахівців з банківської справи, а також побажали учасникам успіхів та високих результатів.

У І турі олімпіади взяли участь студенти ІІ-V курсів ННІ фінансів, банківської справи та ННІ економіки, оподаткування та митної справи. Конкурсні завдання передбачали 50 тестових завдань та 3 практичні завдання.

За результатами перевірки завдань членами журі було визначено наступних переможців:

І місце посіла Касянчук Дар’я, студентка групи ФББ-14-7;

ІІ місце – Савич Ольга, студентка групи ФББ-14-7;

ІІІ місце – Зелінська Вікторія, студентка групи ФББ-14-7.

Переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Банківська справа» буде рекомендовано до участі в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади, яка відбудеться 18-20 квітня 2018 року на базі Університету ДФС України.

 

Вітаємо переможців та бажаємо успіхів у ІІ етапі !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *