Конференція трудового колективу Університету ДФС України

Конференція трудового колективу Університету ДФС України

15 лютого 2018 року відбулась Конференція трудового колективу Університету ДФС України, на яку було делеговано 200 працівників університету від усіх підрозділів закладу вищої освіти. У роботі конференції взяло участь 151 делегат.
         Відповідно до порядку денного, Конференція розглянула:
         1. Звіт ректора Університету державної фіскальної служби України за  2017 рік.

  1. Внесення змін та доповнень до Статуту Університету державної фіскальної служби України.

По першому питанню доповідав ректор, д.е.н., професор Пашко П.В., який у своєму виступі акцентував увагу на тому, що університет працює за європейськими орієнтирами організації професійної освіти, наукових досліджень і творчої роботи, вирішує актуальні завдання розбудови Української держави.  З впевненістю повідомив, що 2017 рік був наповнений новітніми підходами в організації освітнього процесу, науково-дослідній роботі, вступній кампанії та іншими життєво необхідними для університету процесами. Проте, існують і невирішені питання над якими усі повинні працювати.

По другому питання доповідала заступник начальника юридичного відділу Заброцька О.В., яка запропонувала основні зміни та доповнення до  Статуту Університету державної фіскальної служби України щодо яких всі делегати Конференції трудового колективу проголосували одноголосно.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *