Інтелектуально-розважальна гра «КВЕСТ ПРОФЕСІЙ»

Інтелектуально-розважальна гра «КВЕСТ ПРОФЕСІЙ»

19 березня 2018 року кафедрою фінансових ринків з нагоди 22-ї річниці Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи Університету державної фіскальної служби України було організовано та проведено Інтелектуально-розважальну гру «КВЕСТ ПРОФЕСІЙ» для учнів 10 класу Ірпінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17.

Організаторами заходу стали завідувач кафедри фінансових ринків, д.е.н., професор, Заслужений діяч науки і техніки України – Онишко С.В. та заступники завідувача кафедри к.е.н., доцент Богріновцева Л.М. і старший викладач Венгуренко Т.Г.

У грі прийняли участь 21 учень 10 класу Ірпінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17, які були поділені на 3 команди, кожна з яких повинна була обрати капітана та придумати назву, що асоціюється з фінансами. Команди проходили маршрут, на якому було 7 станцій, кожна з яких представляла одну зі спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти в Університеті.

Переможцями стала команда «Ф-10» (капітан – Ольга Параниця), яка виявилася найбільш спритною та змогла першою дістатися до останньої станції – «Навчально-науковий інститут фінансів, банківської справи».

Всі учасники отримали грамоти за участь, а переможці, команда «Ф-10» – диплом за перемогу в Інтелектуально-розважальній грі «КВЕСТ ПРОФЕСІЙ» та солодкий приз.

Вітаємо переможців та учасників!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *