Заходи з нагоди 20-річчя Всеукраїнської профспілки працівників органів державної фіскальної служби України

Заходи з нагоди 20-річчя Всеукраїнської профспілки працівників органів державної фіскальної служби України

22 червня у Національному університеті державної фіскальної служби України відбулися урочистості з нагоди 20-річчя Всеукраїнської профспілки працівників органів державної фіскальної служби України, яка являє собою потужну, розгалужену організацію, до складу якої входять 139 первинних профспілкових організацій. Чисельність об’єднаних в своїх лавах членів складає 28 тисяч, а це 94% від загальної кількості працюючих. На сьогодні, одним із найважливіших стратегічних завдань Всеукраїнської профспілки працівників органів державної фіскальної служби України є вирішення проблеми зміцнення здоров’я працівників та членів їх сімей, забезпечення їх соціального захисту, створення системи оздоровлення та відпочинку тощо.

Із вітальним словом до усіх присутніх звернувся в.о. Голови Державної фіскальної служби України Мирослав Васильович Продан, який відзначив важливість існування Всеукраїнської профспілки працівників органів ДФС України та її провідну роль у захисті трудових, соцiально-економiчних прав та iнтересiв працівників ДФС. Також, Голова Центральної ради профспілки О.І. Кислиця оголосив М.В. Продану подяку за вагомий особистий внесок у розвиток соціального партнерства та сприяння діяльності профспілки.

Окрім цього, члени профспілки були нагороджені почесними грамотами та подяками Центральної ради за активну громадянську позицію та сприяння діяльності профспілки тощо.

У подарунок для членів профспілки лунали пісні та музичні композиції від народного ансамблю бального танцю ЦТРВС «Сузір’я» Національного університету ДФС України.

Важливо, що сьогодні всупереч усім викликам та труднощам в державі профспілці вдалося зберегти цілісність та міць організації, мотиваційну привабливість та консолідувати зусилля трудових колективів на виконання завдань служби. Протягом двох десятиліть діяльності Всеукраїнська профспілка працівників органів державної фіскальної служби України залишається незмінним соціальним партнером працівників ДФС, що є потужною силою у відстоюванні прав та інтересів спілчан.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *