Відбулось розширене засідання Вченої ради

Відбулось розширене засідання Вченої ради

30 серпня 2018 року в актові залі Університету відбулось розширене засідання Вченої ради Університету, на якому були присутні члени Вченої ради Університету,  наукові, науково-педагогічні працівники, керівники структурних підрозділів, представники від студентів та курсантів, відповідно до квоти.

Розширене засідання Вченої ради Університету було розпочато з виконання Державного Гімну.

Відповідно до прядку денного першим доповідав ректор Університету Пашко Павло Володимирович із доповіддю «Про діяльність університету в   2017-2018 н.р. та завдання з розвитку освітньої, наукової та інноваційної діяльності Університету державної фіскальної служби України в 2018-2019 н.р.», в якій він зазначив, що Університетський колектив у цілому, інститути, факультет, кафедри, структурні підрозділи чітко дотримувалися пріоритетів, визначених у Стратегії розвитку університету 2025.

Навчальний рік, що минув, був цікавим і складним, наповненим новими зустрічами та пошуком новітніх підходів в організації освітнього процесу, науково-дослідної роботи, вступної кампанії й іншими життєво необхідними для університету процесами.

Зазначив, про те,що з усіх видів діяльності в Університеті було здійснено ряд заходів та отримані значні результати.

Другою доповідала відповідальний секретар Приймальної комісії  Мілімко Лариса Василівна  «Про результати вступної кампанії у 2018 році». У своєму виступі вона наголосила на  особливостях цьогорічного вступу, хороших результатах у порівнянні з минулим роком та завданнях щодо удосконалення роботи Приймальної комісії.

Ректор Університету Пашко Павло Володимирович запросив до слова голову первинної профспілкової організації працівників Національного університету державної податкової служби України співробітників  Кітченко М.І. для надання короткої довідки про заплановані заходи на поточний рік.

Засідання Вченої ради Університету продовжилось у Конференц-комплексі для розгляду інших питань.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *