Олег Кензов: я пройшов випробування славою, наркотиками і любов’ю

Сьогодні до нашого університету завітав співак, призер «Х-фактора»  Олег Кензов.  Гість не тільки заспівав свої хіти, а й поспілкувався із студентами, відповідаючи на питання.
На його думку, навчальні заклади, дають знання з конкретної галузі науки, але не дають головного. «Освіта – це прикольно, вас можуть навчити бути професіоналами теоретично, але всього іншого ви навчитеся самі, на власному досвіді», – розпочав зустріч співак. Він зазначив, що його ніхто не навчив бути гарним батьком, хорошим бізнесменом, тримати удар чи правильно вирішувати питання, до всього прийшов самостійно. «Я пройшов досить нелегкий шлях-випробування і славою, і наркотиками, і любов’ю, і чим завгодно, тому можу поділитися досвідом», – зізнався Олег Кензов.
Прихильники артиста дізналися багато нового і відкрили співака  з іншої, ліричної сторони, а також дізналися, що кумир хоче знятися в кіно, зробив тату на честь Коломойського і є забобонним. «Я маю багато планів і готую для вас чимало нового, але поки не скажу, що саме. Просто знаю, якщо проговорюся наперед – нічого не вийде, тому зачекаємо», – заінтригував Олег Кензов.
На останок гість зворушив студентів глибокими словами і закликав жити своїм життям. На думку співака, всіх нас чекає однаковий фінал, тому найголовніше – прожити життя гідно. «Я зараз скажу вам неприємну річ, але це правда, це те, чого не навчать у жодному навчальному закладі. Усіх нас в кінці життя чекає ямка глибиною у два  метри. 75% людей після ваших похорон підуть додому і будуть жити своїм життям, а людина яка лежить у тій ямці – не жила своїм життям. Я вас прошу живіть своїм життям, робіть шалені і навіть необдумані вчинки, ризикуйте, тільки не беріть до рук зброю і не вбивайте. Ви ж дорослі, ви ж розумієте про що я», – закликав Олег Кензов.
Співак завершив зустріч піснею «Я люблю тебя до слез», яку подарував усім своїм прихильникам.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *