GeekStorm: фінал

GeekStorm: фінал

Сьогодні відбувся фінал інтелектуально-розважальної гри  GeekStorm, за першість у якому боролися 6 команд, а саме: Outsiders, «Троя», «Шайка економістів», «Супер злодії», «Мій кактус Ігор», «Пачка чіпсів «Люкс» для дівчат».

Перший етап відбувся раніше і за його умовами гру покинули 3 команди.  За підсумками сьогоднішніх 3 конкурсів, перемогу отримала команда Outsiders.

Учасники поділилися секретом підготовки до гри. «Секрет підготовки у відсутності підготовки. Ми не готуємося якось по-особливому. Просто у вільний час дивимося різні фільми, серіали, передачі, а потім свої знання застосовуємо у грі», – розповів капітан команди Іван Зань, студент 3 курсу ННІ Права.

Переможці наголосили, що беруть участь у грі вдруге і планують  грати й надалі. «Минулого року вибороли друге місце, цього року – перше, але зупинятися на досягнутому не збираємося!», – зазначили учасники команди.

За словами організаторів, у майбутньому є плани перейти на інший рівень, удосконалити гру і зробити її ще цікавішою. «Це була тільки друга гра і, звичайно, хочеться все удосконалити, допрацювати. Було б чудово якби наступного разу до нашої інтелектуально-розважальної гри долучилися студенти з інших навчальних закладів», – поділилася голова комісії Армине Восканян.

Організатори зазначили, що раді всім учасникам. Тому, у кожного з нас є півроку на підготовку до інтелектуально-розважальної гри, яка відбудеться уже весною.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *