Відбулися урочистості з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги

Відбулися урочистості з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги

У Національному університеті державної фіскальної служби України відбулися урочистості з нагоди Дня пам’яті та примирення, а також Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Захід організував відділ організації виховного процесу та соціальних питань з метою увічнення пам’яті загиблих у Другій світовій війні та вшанування подвигу українського народу у боротьбі за свободу.

Участь у заході взяли керівництво університету, працівники, студенти та курсанти навчального закладу, настоятель храму Святого Миколая отець Василь, а також ветерани та діти війни, зокрема, Валентина Кулініч, Степан Зінько, Ольга Сластьоненко та Віра Полешко.

Присутні з вдячністю згадали тих, хто віддав власне життя за щасливе майбутнє своїх нащадків. Вшановуючи ветеранів війни, усвідомлюється, що без їхнього подвигу не було б ні сучасної Європи, ні України. Саме цю істину, передав у своєму авторському вірші курсант ІІІ курсу Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Олександр Шклярук.

Учасники урочистостей вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіального комплексу університету.  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *