Круглий стіл  «Захист прав суб’єктів господарювання»

Круглий стіл «Захист прав суб’єктів господарювання»

13 травня кафедрою господарського права та процесу ННІ права УДФС України  з нагоди Дня науки було проведено науково-практичний круглий стіл “Захист прав суб’єктів господарювання”.

Не є таємницею той факт, що саме суб’єкти господарювання є найважливішою ланкою будь-якої економічної системи, тож від їх нормальної життєдіяльності залежить у тому числі і добробут країни в цілому.

Нажаль, господарській діяльності таких суб’єктів часто загрожують факти порушення їх прав та законних інтересів як з боку їх власних контрагентів, так і з боку органів державної влади та місцевого самоврядування.

Питанням того, що робити, коли такі ситуації виникають, як їм запобігти та попередити і було присвячено вищезгаданий захід.

Круглий стіл пройшов у цікавий та динамічний атмосфері.

Як продовження плідної співпраці кафедри господарського права та процесу  з Господарським судом міста Києва стала участь у круглому столі судді Бойка Романа Володимировича.

З цікавими доповідями, присвяченими актуальним питанням захисту прав суб’єктів господарювання виступила завідувач кафедри Никитченко Наталія Валеріївна, а також практикуючі юристи.

Дякуємо всім за участь у круглому столі та запрошуємо і в майбутньому долучитися до заходів нашої кафедри!
#кафедра_гпп_удфсу

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *