Робочий день в Університеті розпочали із спортивної зарядки

Робочий день в Університеті розпочали із спортивної зарядки

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбулася ранкова зарядка яку приурочили Дню фізичної культури і спорту. Захід організовано та проведено Навчально-науковим інститутом спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації з метою мотивування молоді більше рухатися, активно відпочивати, вести здоровий спосіб життя. Зарядку провели спеціально запрошені гості – команда спортивного клубу «Бойова жаба».

Проведення такого заходу в УДФСУ вже стало традицією, адже вже четвертий рік поспіль студенти, курсанти, працівники навчального закладу та всі бажаючі  з хорошим настроєм збираються виконувати динамічні вправи, щоб показати, що здоровий спосіб життя – це основа розвитку кожної особистості, її бадьорого та повноцінного існування.

Зарядка розпочалася о 7:40 з вітального слова ректора Університету Павла Пашка, який привітав присутніх з початком нового дня та закликав усіх займатися спортом. «Доброго спортивного ранку усім! Навчання – це інтелектуальне здоров’я людини, а фізична культура це – фізичне здоров’я людини. Ваше здоров’я залежить саме від вас. Якщо українці будуть здорові, то відповідно здоровою буде і наша держава», – підбадьорив ректор.

Отож, не лінуйтеся бути спортивними, активними та енергійними. Невелика щоденна зарядка дає тонус всьому організму, а зарядка зранку – це найкращий початок дня. А в здоровому тілі – здоровий дух!

Зазначимо, що з нагоди Дня фізичної культури і спорту відбулося нагородження самих активних і спортивних працівників та студентів Університету подяками «За вагомий внесок у розвиток та пропаганду фізичної культури та спорту».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *