УДФСУ та Університет Генуї підписали угоду про співпрацю

УДФСУ та Університет Генуї підписали угоду про співпрацю

Університет державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) та Університет Генуї (Італія) (далі – UNIGE) підписали 5-тирічну угоду про співпрацю. Основна мета співробітництва – побудова та розвиток відносин міжнародного співробітництва, досягнення спільних цілей у навчанні та науці, а також поширення культурних цінностей двох країн.

За умовами угоди, УДФСУ та UNIGE налагодять співпрацю у різних сферах, яка сприятиме розвитку і зміцненню дружби між двома навчальними закладами та між двома країнами, зокрема. Взаємини між університетами розвиватимуться шляхом:

– мобільності студентів та аспірантів, викладачів та професорів, наукових співробітників, технічного та адміністративного персоналу;

– впровадження курсів для студентів, аспірантів та докторантів, які надають спільні або подвійні ступені;

– проведення консультацій та обміну інформацією у підготовці документів чи наукових публікацій;

– спільного проведення семінарів, лекцій та різних культурних заходів;

– підготовки спільних проєктів для фінансування Європейською Комісією чи іншими національними організаціями;

– опрацювання ініціатив, спрямованих на вдосконалення адміністрування та менеджменту.

Варто зазначити, що УДФСУ уже співпрацює із навчальними закладами Польщі, Словаччини, Білорусі, Грузії, Іспанії, Молдови, Азербайджану, Хорватії, Чехії, Китаю, Кореї, Литви та Індонезії.

Нагадаємо, що у березні поточного року, УДФСУ підписав меморандуми про співпрацю із Вищою школою економіки менеджменту та державного управління (м. Братислава, Словаччина) та Асоціацією інформаційних технологій Словаччини. Гості презентували проєкт «Подвійний диплом» та розповіли про переваги, які отримають студенти УДФСУ від писання цього меморандуму.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *