Вихованці «Сузір’я» підкорили Іспанію

Вихованці «Сузір’я» підкорили Іспанію

         Вихованці центру творчого розвитку та виховання студентів «Сузір’я», який функціонує в Університеті державної фіскальної служби України та учасники дитячої студії народного танцю «Galaxy Dance» взяли участь у V Міжнародному фестивалі «Ukraine Fest» в Королівстві Іспанія, де вразили присутніх своїми талантами та українською культурою.

         Фестиваль тривав тиждень і проходив у різних містах Іспанії – Мальграт де Мар, Салоу та Барселоні, де учасники не тільки представляли свою країну, знайомили із культурою, традиціями і творчістю своєї країни, а й мали можливість познайомитися із життям і традиціями чужої країни та поспілкуватися із українцями, що там проживають. «Цей фестиваль нічим не схожий на інший, адже я ніколи раніше не була настільки гордою за український народ за українську культуру, як саме тут, як цього разу. Коли ти бачиш в залі сотні українців, які з різних причин виїхали жити чи працювати за кордон, які співають гімн України із сльозами на очах, емоції переповнюють і перехоплює подих!», – діляться враженнями вихованці «Сузір’я».

         «Ніколи ще не переживала таких емоцій та такого захоплення від концертів, як цього разу. Тут розумієш, що разом із своїм улюбленим колективом привозиш частинку України українцям, яким так цього не вистачає тут, за кордоном, за тисячі кілометрів від рідної України!», – розповідають учасники дитячої студії народного танцю «Galaxy Dance».

         УДФСУ пишається своїми студентами вихованцями «Сузір’я», які прославляють Україну та популяризують українську культуру по всьому світу і бажає їм процвітання, нових звершень та перемог!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *