Відбувся ХV Всеукраїнський конкурс телевізійних спортивних програм «Світ спорту»

Відбувся ХV Всеукраїнський конкурс телевізійних спортивних програм «Світ спорту»

В Університеті державної фіскальної служби України відбувся ювілейний ХV Всеукраїнський конкурс телевізійних спортивних програм «Світ спорту». Традиційно, його приурочили і провели до Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку.

Конкурс порівнюють із американською телевізійною премією Emmy Awards, проте, він має свою унікальність. Участь у ньому можуть брати тільки журналісти, діяльність яких тісно пов’язана із спортом. Ініціатором і засновником конкурсу є олімпійський чемпіон, герой України та президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка. Цьогоріч конкурс розширився і учасники змагалися у 9-ох номінаціях, а саме: «Найкраще висвітлення спортивного життя регіону», «Найкраще розкриття ідей олімпізму», «Спорт для всіх», «Надія українського спорту», «Найкраще коротке мотиваційне відео», «Особистість у спорті», «Найкраща авторська робота», «Найкраща режисерська робота» та «Найкраща операторська робота.  Участь у конкурсі взяли 25 творчих колективів та окремих авторів з 15 регіонів України. Оцінювали роботи майстри телевиробництва, зірки спорту та професіонали команди Національного Олімпійського комітету. Варто підкреслити, що уже 4-й рік поспіль нагородження відбувається саме в Університеті державної фіскальної служби України.

Розпочало конкурс відео, яке не вирізнялося якістю картинки та ефектним монтажем, адже йому уже 25 років. Проте, на нього можна дивитися вічно, адже там зафіксований легендарний рекорд Сергія Бубки – 6 метрів і14 сантиметрів,  який й досі ніхто не побив. Сам рекордсмен та засновник конкурсу Сергій Бубка, розпочинаючи захід, подякував  ректору університету Павлу Пашку за гостинність та підтримку. «Я щиро вдячний за вашу гостинність, за добрі умови, за те, що підтримуєте цей конкурс і спортсменів загалом», – зазначив олімпійський чемпіон і привітав працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом.

У свою чергу, ректор університету Павло Пашко висловив сподівання, що всі спортсмени України стануть олімпійськими чемпіонами. Ми завжди підтримуємо спорт і маємо в університеті дуже потужну олімпійську базу. Я впевнений, що всі герої відеороликів, усі спортсмени України стануть олімпійськими чемпіонами», – сказав Павло Пашко.

Варто зазначити, що за активну участь у проведенні конкурсу був нагороджений Навчально-науковий інститут спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації нашого університету, в особі директора інституту Ігоря Малинського.

Фото із конкурсу можна знайти, перейшовши за посиланням!

https://drive.google.com/open?id=1TayyFy6C-r-VisnvACgkn8q1nU4GW2tQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *