Карантин не зміг поставити УДФСУ на паузу

Карантин не зміг поставити УДФСУ на паузу

Введення всенаціонального карантину та надзвичайної ситуації в Україні внесли значні корективи у звичний для всіх ритм життя. І, хоч у зв’язку з цим, УДФСУ кардинально змінив режим роботи, проте, діяльність на паузу не поставив. 

Керівництво навчального закладу робить все необхідне та можливе, в умовах карантину, для повноцінного забезпечення життєдіяльності та повноцінного функціонування університету. Саме тому, регулярно і за планом проводяться засідання ректорату та Вченої ради, але в онлайн режимі за допомогою відеозв’язку. Завдяки цьому, всі учасники можуть відвідати засідання і врятувати комусь життя, залишаючись вдома.

Сьогоднішнє засідання ректорату, традиційно, розпочав ректор Павло Пашко, який зробив огляд ситуації із COVID-19 у навчальному закладі та повідомив, що захворівших в УДФСУ немає. Також, він повторно підкреслив низку заходів, які вживає університет для мінімізації розповсюдження вірусу.

Після цього, учасники ректорату перейшли до обговорення та вирішення ключових та важливих питань. Зокрема, обговорили дистанційне навчання з використанням системи Moodle та інших інформаційно-комунікаційних технологій; ознайомилися із процесом опрацювання кореспонденції, надання інформації та передачі опрацьованих документів працівниками структурних підрозділів за допомогою доступних засобів зв’язку і телекомунікації; засвоїли процес листування з органами виконавчої влади шляхом використання систем електронного документообігу, а також затвердили координацію роботи з відповідними профільними установами МОЗ України; узгодили графік чергування лікарів у медичному центрі УДФСУ та багато іншого. 

Дорогі студенти, бережіть себе і близьких та залишайся вдома! А УДФСУ зробить все, щоб не переривати ваш освітній процес, подовжувати надавати якісну освіту і щоб дистанційне навчання було для вас легким та цікавим!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *