Відбулося засідання ректорату у режимі онлайн

Відбулося засідання ректорату у режимі онлайн

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулося чергове засідання ректорату в онлайн режимі. Участь у ньому взяли проректори, директори Навчально-наукових інститутів (ННІ) і начальник Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (ФПМ), завідувачі кафедр, директори регіональних філій та керівники структурних підрозділів університету. Традиційно, розпочав засідання ректор Павло Пашко.

Учасники ректорату обговорили низку ключових та важливих питань. Зокрема, результати здійснення науково-педагогічними працівниками кафедр навчального процесу з використанням дистанційних технологій під час карантину. Вкотре нагадуємо,  що із першого дня карантинних заходів студенти та викладачі університету проводять заняття у системі Moodle і не відриваються від навчального плану. Як показує статистика, студенти з Moodle давно на «ти»

Також, було обговорено покращення іміджу університету в інформаційному просторі, введення електронного документообігу та чітко сформовано подальший план роботи задля успішного і своєчасного закінчення навчального року!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *