В Університеті відзначили 76-ту річницю з Дня визволення України від фашистських загарбників

В Університеті відзначили 76-ту річницю з Дня визволення України від фашистських загарбників

З нагоди 76-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників в Університеті державної фіскальної служби України (далі – Університет) переглянули документальний фільм, присвячений складній долі дітей та підлітків, які жили в часи Другої світової війни.

Захід організував відділ організації виховного процесу та соціальних питань Університету з метою вшанування подвигу українського народу у боротьбі за свободу, увічнення пам’яті загиблих та тих, хто залишалися в тилу, але переживали ті жахливі часи та боролися за виживання. Участь у заході взяли студенти та курсанти Університету, а також викладачі та співробітники навчального закладу.

Після перегляду документального фільму учасники вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв у боротьбі за свободу та поклали квіти до меморіального комплексу загиблим у Другій світовій війні.

Закликаємо пам’ятати тих, чия боротьба, самовіддана праця та героїзм сприяли звільненню України. І дякуємо їм за неоціненний внесок у майбутнє країни!

Довідково: Свято Дня визволення України від фашистських загарбників встановлено згідно з Указом Президента від 20 жовтня 2009 року № 836/2009 «з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні». В цей день традиційно вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *