Павло Пашко нагородив видатних людей, які зробили значний внесок у розбудову Ірпеня та Університету

Павло Пашко нагородив видатних людей, які зробили значний внесок у розбудову Ірпеня та Університету

В Університеті державної фіскальної служби України-(далі-Університет) відбулася Перша регіональна церемонія нагородження Знаками народної пошани гідних громадян України, Франції та Туреччини. Захід організувало Виробничо-творче об’єднання «ОРДЕН» на чолі з директором Олександром Соповим.

За його словами, героям не потрібні нагоди та гроші, але знати своїх героїв – це наш обов’язок. «Герої йдуть на смерть і здійснюють подвиги не заради грошей та винагород, але якщо доблесть не буде винагороджено, то і підлість не буде покарано. А до того ж – герой буде забутий, а негідник – нагороджений», – зазначив Олександр Сопов і додав,  що нагороди бувають відомчі, муніципальні та громадські. Проте, є лише один символ, який пов’язує громадянина і державу. «Це – державна нагорода, подяка втілена в медалі. Велика подяка конкретній людині від всієї держави. Проте, для самої держави важливішою є інша функція – виховна! Адже, сенс будь-якої нагородної системи – надихати мільйони на подвиги», – підкреслив директор Виробничо-творчого об’єднання «ОРДЕН» та розпочав нагородження.

У рамках заходу ректор Павло Пашко мав можливість нагородити 3 визначних людей, які зробили значний внесок у розвиток Ірпеня та Університету. Ректор стверджує, що не завжди герой отримує винагороду за свій подвиг, адже результати його роботи стають помітними через роки. «Буває так: ось подвиг – ось нагорода! Буває так, що ти отримуєш нагороду за подвиг, а часто буває, що не отримуєш і тільки тому, що все життя добросовісно виконуєш роботу. Можна виконувати обов’язки тактично, а можна вкладати свої сили у роботу, яка приносить славу після тебе через декілька років!» – зазначив Павло Пашко і додав: «І люди, яких я хочу нагородити, у свій час приймали правильні рішення, як для Ірпеня так і для Університету, а ми й досі користуємося результатами їхньої роботи. Це – Григорій Бондаренко, Гаррі Мартін та Ольга Олійнич».

Павло Пашко подякував за розбудову Ірпеня і Університету та вручив почесні нагороди! Крім цього, усіх нагороджених та гостей заходу святковою концертною програмою привітав центр творчого розвитку та виховання студентів «Сузір’я». 

Варто зазначити, що 16 березня 2000 року була створена неформальна творча спілка «ОРДЕН», яка 7 березня 2012 перетворилася у Виробничо-творче об’єднання «ОРДЕН». З першого дня існування завданням колективу було виведення української фалеристики на передові позиції у світі і зараз воно вирішене. Відточений дизайн та найвища якість українських нагород і нагородної атрибутики визнані одними з найкращих в світі. Навіть, нагороди  монарших домів світу виготовляються в Україні.

Олександр Сопов автор 10 знаків державних нагород, 227 відомчих заохочувальних відзнак, близько 1000 муніципальних, громадських та інших, а також понад 160 000 Знаків народної пошани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *