Директор ННІ гуманітарних наук Євген Суліма успішно прозвітував про підсумки роботи за 2020-2021 н.р.

Директор ННІ гуманітарних наук Євген Суліма успішно прозвітував про підсумки роботи за 2020-2021 н.р.

17.06.2021 відбулася Конференція трудового колективу ННІ гуманітарних наук. Під час Конференції зі звітом про підсумки роботи за 2020-2021 н.р. виступив директор ННІ гуманітарних наук, доктор філософських наук, професор, член-кореспондент НАПН України Є.М. Суліма. Він відзначив, що за рік колектив Інституту досяг вагомих результатів відповідно до завдань, які було висунуто попереднього року. Уперше на кафедрах журналістики, української словесності та культури; психології та соціології; філософії та політології розроблено і затверджено магістерські освітньо-професійні програми: «Економічна журналістика»; «Психологія. Психологія бізнесу»; «Глобальні політичні процеси та міжнародні відносини». Налагоджена конструктивна співпраця зі стейкхолдерами. Зокрема, із Державною податковою службою України та Ірпінською міською радою; започатковано викладання навчальної дисципліни за білінгвальною методикою; збільшено кількість студентів ННІ гуманітарних наук, порівняно з минулим навчальним роком; успішно акредитовано ОПП бакалаврського рівня «Журналістика та зв’язки з громадськістю». До освітнього процесу додатково залучено: 1 член-кореспондент НАПН України, 6 докторів наук, 5 професорів, 3 кандидати наук. З огляду на це, наразі Інститут гуманітарних наук має один із найвищих в Університеті показник якісного складу НПП. За 2020-2021 н.р. вартість надходжень від Інституту до спецфонду Університету зросла до 2774556 грн., що на 1 млн. грн. більше, аніж у 2019-2020 н.р.

Конференція трудового колективу високо оцінила звіт директора Інституту.

Також Конференцією було затверджено нове Положення про орган громадського самоврядування Інституту – Конференцію трудового колективу ННІ гуманітарних наук.

Завданнями на 2021-2022 н.р. визначено:

  1. Започаткування спільних програм у рамках міжнародної програми «Еrasmus+».
  2. Започаткування «Літніх шкіл» як механізму неформальної освіти.
  3. Підготовка до акредитації бакалаврської програми «Германські мови та літератури (переклад включно)».
  4. Інтенсифікація роботи із запрошення на навчання на спеціальності Інституту іноземних студентів.
  5. Створення Ради роботодавців ННІ гуманітарних наук.

У рамках підготовки до 30-ї річниці Незалежності України та до 100-річчя УДФСУ Конференція трудового колективу ННІ гуманітарних наук рекомендувала зі складу НПП Інституту кандидатів на державні нагороди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *