Міжнародна зустріч з керівництвом польського університету

Міжнародна зустріч з керівництвом польського університету

Делегація Міжнародного штабу допомоги українцям (МШДУ), до складу якої за дорученням в.о. ректора Державного податкового університету Валентини Унинець-Ходаківської долучився в.о. проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та інвестицій Василь Чмелюк, продовжує ділову місію та провела зутріч з керівництвом Університету «Вища школа економіки» (місто Бидгощ). 

 З польської сторони у зустрічі взяли участь Почесний консул України в Бидгощі та Президент Університету Криштоф Сікора, ректор Університету Марек Шамот, канцлер Університету Філіп Сікора та декан із міжнародних проєктів Магдалена Бергман.

Під час зустрічі досягнуто домовленостей щодо участі польської сторони в процесі реновації Університету. Також керівництво «Вищої школи економіки» підтримало ініціативу щодо спільної розробки проєкту по підготовці фахівців з українсько-польських економічних відносин. Ще однією темою стала спільна ініціатива керівництва МШДУ та Університетів щодо розробки та реалізації проєкту комплексноі підготовки фахівців з психологічної реабілітації осіб, що постраждали від російської агресії. Символічним моментом стало документальне поновлення угоди про співпрацю, що була підписана рік тому, але оригінал якої ДПУ втратив через пожежу в адміністративному корпусі, внаслідок артилерійського удару загарбників.

Націлені на продуктивну співпрацю! Разом до Перемоги!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *