Відбувся візит Надзвичайного і Повноважного Посла Хорватії в Україні пані Аніци Джамич до Державного податкового університету

Відбувся візит Надзвичайного і Повноважного Посла Хорватії в Україні пані Аніци Джамич до Державного податкового університету

Сьогодні, 11 червня, відбулась робоча зустріч в.о. ректорки ДПУ Валентина Унинець-Ходаківська та Надзвичайного і Повноважного Посла Хорватії в Україні пані Аніци Джамич.
В ході зустрічі сторони обговорили спільні проєкти по відбудові та реновації Університету.
Ознайомилися з історією закладу освіти.
Також, гостям була проведена екскурсія матеріально-технічною базою вишу.
Пані Посол мала можливість оцінити масштаби руйнувань та перспективи інноваційного відновлення ДПУ.
«Державний податковий університет – унікальний навчальний заклад. Він має цікаву столітню історію і я переконана, що й гарне інноваційне майбутнє у гармонізованому європейському просторі. Новим етапом розвитку Університету стане оновлення та реновація, як матеріально-технічної бази, так і освітньої складової. І це наше спільне бажання!» – Відбув Україні пані Аніца Джамич пані Посол.
У рамках візиту, напередодні Трійці, відвідали Храм Святого Миколая Чудотворця, що знаходиться на території #ДПУ.
Крім цього, вже за гарною традицією були висаджені дерева на території Університету. Вдячні Ганні Крисюк за допомогу та чудову ініціативу висадження дерев у рамках проєкту «Greening of the Planet».
Дякуємо за підтримку та допомогу!
З вірою в мирне майбутнє! З вірою у Перемогу! Продовжуємо разом працювати над відновленням Державного податкового університету.
Все буде Україна! Все буде ДПУ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *