Привітання Павла Пашка з нагоди Дня зустрічі з випускниками!

Дорогі випускники усіх років! Традиційно, уже 50 років поспіль, у перші вихідні червня ми збираємося у стінах навчального закладу! Щоб разом згадати студентські роки та найприємніші моменти, пов’язані з навчанням в університеті! Але наразі ми пристосовуємося до нових реалій, які диктує нам життя, тому проводимо цю зустріч дистанційно. Кожен з

Початок

Кінець

Дорогі випускники усіх років!

Традиційно, уже 50 років поспіль, у перші вихідні червня ми збираємося у стінах навчального закладу! Щоб разом згадати студентські роки та найприємніші моменти, пов’язані з навчанням в університеті! Але наразі ми пристосовуємося до нових реалій, які диктує нам життя, тому проводимо цю зустріч дистанційно.

Кожен з вас, випускники, – наша гордість! Саме ви створюєте майбутнє, займаєте провідні посади і формуєте політику в різних сферах діяльності держави. Бажаю вам завжди бути креативними, сміливими, йти до своєї мети та бути впевненими у своїх силах! 

Маю надію, що майбутнім зустрічам не буде перешкод! І що кожен з вас зможе відвідати рідні стіни улюбленого навчального закладу, адже, Альма-матер завжди чекає на вас! 

Пишаємося вами і бажаємо усіх гараздів!

З повагою

Ректор Павло ПАШКО

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy