Увага! Важлива інформація для магістрів та їх батьків

Університет державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) припиняє надавати освітні послуги здобувачам вищої освіти другого (магістерського) рівня 2019 року набору денної та заочної форм навчання, у зв’язку із завершенням терміну навчання за відповідними освітніми програмами. Крім цього, припиняються нарахування та виплати стипендій студентам, підготовка яких здійснювалася за рахунок коштів

Початок

Кінець

Університет державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) припиняє надавати освітні послуги здобувачам вищої освіти другого (магістерського) рівня 2019 року набору денної та заочної форм навчання, у зв’язку із завершенням терміну навчання за відповідними освітніми програмами. Крім цього, припиняються нарахування та виплати стипендій студентам, підготовка яких здійснювалася за рахунок коштів державного бюджету, а також нарахування плати за навчання студентів, підготовка яких здійснювалася за рахунок коштів фізичних (юридичних) осіб.
Загалом, термін навчання для студентів 2019 року вступу за усіма спеціальностями другого (магістерського) рівня складає 1 рік 6 місяців (90 кредитів ЄКТС) і завершується 28 лютого 2021 року. На цей час зазначені здобувачі (741 особа) повністю виконали навчальні плани та пройшли атестацію екзаменаційними комісіями. Вони не відраховуються з університету, а продовжують залишатися у статусі здобувачів вищої освіти.
Нагадаємо, що УДФСУ проходить реорганізацію, відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України від 02 грудня 2020 р. № 1518-р «Про утворення Державного податкового університету», яка супроводжується судовими процесами. Саме тому, в державних реєстрах й досі не відображено інформацію про зміну керівника університету, що унеможливило підписання документів про вищу освіту. Ситуація вирішується, але внесення змін до державних реєстрів складає декілька тижнів.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy