Святковим концертом привітали жінок університету

У Національному університеті державної фіскальної служби України відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню – 8 березня, який організував культурно-мистецький центр «Сузір’я». До них долучилися студенти, курсанти, викладачі та співробітники університету, які підготували неймовірну концертну програму. На сцені лунали пісні, виконувалися музичні композиції, демонструвалися хореографічні номери та запальні танці. Також свою любов та шану чоловіки передали у віршованих рядках із поезії відомих письменників.

Неочікуваним і приємним сюрпризом став виступ ректора університету Павла Пашка, який у дуеті з викладачем Навчально-наукового інституту права Дарією Вітюк заспівав пісню та затанцював вальс. Наприкінці виступу ректор побажав усім жінкам бути коханими та успішними. «Дорогі наші жінки! Бажаю вам здоров’я, успіхів у кожній справі та  кар’єрного зростання. Щоб поруч з вами були ваші чоловіки і  щоб вони завжди оберігали, допомагали та кохали вас», – зазначив він.

Варто зазначити, що заступник директора Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи Микола Тартачник спільно із студентами виконав пісню, присвячену жінкам, та привселюдно привітав дружину букетом квітів.

Свято пройшло в теплій атмосфері, а учасники концерту подарували присутнім чудовий настрій і багато приємних емоцій, щоб кожна жінка покинула свято з посмішкою на обличчі.

Університет вітає всіх жінок України зі святом весни, любові та краси і бажає, щоб кожний новий день приносив радість.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *