Онлайн-система YouControl стала доступною для студентів УДФСУ

Онлайн-система YouControl стала доступною для студентів УДФСУ

Університет державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) та Товариство з обмеженою відповідальністю YouControl підписали Меморандум про взаємодію і співпрацю.

У межах партнерства, УДФСУ та YouControl будуть впроваджувати педагогічну,  наукову та інноваційну діяльності у сфері використання відкритих даних; співпрацювати у галузі розробки відповідних освітніх та наукових програм і навчальних планів; поширювати знання та інформацію з питань запобігання корупції і забезпечувати прозорість ведення бізнесу в Україні.

Таке партнерство передбачає безоплатне надання підприємством YouControl доступу та можливості використання інформаційно-аналітичної системи пошуку і обробки інформації у сфері господарської діяльності.

 

Довідково:

YouControl – ІТ-компанія, що розробляє сервіси на основі відкритих даних, а також однойменна аналітична онлайн-система для бізнесової аналітики, конкурентної розвідки та перевірки контрагентів.

Аналітична онлайн-система YouControl надає досьє на кожну компанію України на основі відкритих даних. Вона збирає дані з понад 50 джерел, включаючи державні реєстри. Система відстежує зміни в держреєстрах і візуалізує зв’язки між афілійованими особами.

YouControl дозволяє вирішити такі завдання:

– моніторинг офіційних відомостей контрагентів за інформацією з відкритих даних;

– рішення в галузі корпоративної економічної і інформаційної безпеки;

– конкурентна розвідка, бізнес-аналітика, комплаєнс;

– аналіз декларацій та державних закупівель.

Більше інформації щодо можливості використання онлайн-платформи для бізнесової аналітики, конкурентної розвідки та перевірки контрагентів YouControl ви зможете, звернувшись на кафедру управлінського обліку, бізнес-аналітики та статистики Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту  (Володимир Краєвський, каб. 252, тел. 0 (68) 510 99 17; Святослав Богдан, каб. 233, тел. 0 (98) 594 94 68).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *