В УДФСУ розіграли Кубок з футболу

В УДФСУ розіграли Кубок з футболу

На стадіоні навчального закладу традиційно розіграли Кубок Університету ДФС України та Ірпінського державного коледжу економіки та права з футболу. Організував захід Навчально-науковий інститут спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації з метою пропаганди здорового способу життя, а також залучення студентів до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

У змаганнях взяли участь 6 команд Навчально-наукових інститутів, серед яких збірна команда Університету ДФС України та команда Ірпінського державного коледжу економіки та права.

Заступник директора Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації з виховної роботи Віктор Гулай, який є співорганізатором заходу, пояснив, що спортивні змагання проводять з метою популяризації футболу та спорту, а ініціаторами є студенти. «Проведення змагань – це ініціатива не тільки інституту та Університету, а й самих студентів. Ми і надалі будемо впроваджувати такі заходи з метою популяризації спорту. Бо хочемо щоб, як найбільше студентів займалися спортом, адже  це корисно, а такі заходи формують командний дух»,- розповів він.

 За підсумками змагань, турнірна таблиця виглядає так:

І місце – Навчально-науковий інститут фінансів, банківської справи;

ІІ місце – Навчально-науковий інститут права;

ІІІ місце – Ірпінський державний коледж економіки та права;

Призерів змагань нагородили Кубками та медалями.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *