Державний Податковий Університет гартує Державників, Патріотів України

Державний Податковий Університет гартує Державників, Патріотів України

ДПУ* ГАРТУЄ ДПУ**

Знаєш, хто найбільше буде потрібен нашій країні після ПЕРЕМОГИ? 

ТИ — ДЕРЖАВНИК, ПАТРІОТ УКРАЇНИ! 

Ми переконані, виключно за такого поєднання – ДЕРЖАВНИК, ПАТРІОТ і УКРАЇНА, можливе відновлення УКРАЇНИ та створення УКРАЇНСЬКОГО ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА.

ДЕРЖАВНИК – це взірець професійних знань та навичок, віртуозний менеджмент та здатність створювати державницьку систему… Це регулювання, обслуговування та налаштування “державницької машини” таким чином, аби вона працювала на користь суспільства та людей, людства. 

ДЕРЖАВНИК — це професіоналізм!

ПАТРІОТИЗМ – вічна, непричинна любов до БАТЬКІВЩИНИ, рідної мови, історії, козацтва, ВОЛІ, Шевченка, Українки, Стуса… пісні Зінкевича, Яремчука, Петрененка… народної «…а ми тую…». Тільки ця любов – не десь там, за кордоном, а безпосередньо тут, в УКРАЇНІ. 

ПАТРІОТИЗМ — це той стержень ідентифікації УКРАЇНСТВА, який можливо отримати тільки від своєї ЗЕМЛІ, коли робиш крок вперед… крок на зустріч усім наслідкам… 

ПАТРІОТИЗМ — це душа!

А УКРАЇНА – для Українця це завжди більше, ніж можливо усвідомити! Тому що ми, УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД, створюємо цю безмежну культурну глибину, глибину людяності, глибину…! Безліч разів Україну обгортував туман загарбників, але УКРАЇНСЬКЕ СЕРЦЕ завжди! Завжди! Завжди! робило принаймні на один удар більше, ніж серце ворога! УКРАЇНА ДЛЯ УКРАЇНЦЯ МАЄ ПОЧАТОК, УКРАЇНА МАЄ БЕЗКІНЕЧНІСТЬ! 

УКРАЇНА — для нас більше, ніж усе.

Зараз – час для тебе, для тих, хто хоче вкласти ДУШУ, СВІДОМІСТЬ та ПРОФЕСІЮ у ВІДНОВЛЕННЯ СПРАВЖНЬОЇ УКРАЇНИ – час ДЕРЖАВНИКІВ, ПАТРІОТІВ УКРАЇНИ!

МИ, Державний податковий університет, ми знаємо як, вміємо та вже понад 100 років гартуємо ДПУ**!

У нас є все, аби навіть у часи випробувань ТИ зміг отримати освіту, професію, друзів та побратимів, щоб для і після ПЕРЕМОГИ допомогти УКРАЇНІ ЗАЙНЯТИ САМЕ СВОЄ МІСЦЕ серед інших ДЕРЖАВ І НАРОДІВ СВІТУ!

ЗРОБИ ВПЕВНЕНИЙ КРОК НА ЗУСТРІЧ УСІМ НАСЛІДКАМ, вони чекають на тебе – ДЕРЖАВНИКА, ПАТРІОТА ТА УКРАЇНЦЯ задля УКРАЇНИ!

Обирай ДПУ*, ставай ДПУ** — люби УКРАЇНУ, працюй для УКРАЇНИ, живи для УКРАЇНИ!

*ДПУ – Державний Податковий Університет

**ДПУ – Державників, Патріотів України.

Консультаційний центр з питань прийому:

vdp207@ukr.net

+38 067 997 55 88 (Viber, WhatsApp, Telegram)

Приймальна комісія:

pr.usfsu@nusta.edu.ua

+38 050 187 35 99 (Viber, WhatsApp, Telegram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *