У Податковому відбувся Міжнародний конгрес «ФІНАНСИ, ЕКОНОМІКА, ПРАВО vs ВІЙНА»

У Податковому відбувся Міжнародний конгрес «ФІНАНСИ, ЕКОНОМІКА, ПРАВО vs ВІЙНА»

ПІДТРИМАЙ МИР!

ПІДТРИМАЙ УКРАЇНУ!

ПІДТРИМАЙ НАШУ СПІЛЬНОТУ – ДЕРЖАВНИЙ ПОДАТКОВИЙ!

Податковий об’єднав учасників МІЖНАРОДНОГО КОНГРЕСУ «ФІНАНСИ, ЕКОНОМІКА, ПРАВО vs ВІЙНА»: міжнародних та українських представників законодавчої, виконавчої та судової влади, бізнесу, громадських організацій, експертів галузі, науковців і молодих вчених. 

Учасники з усіх куточків України та світу довели, що «РЕЦЕПТ ПЕРЕМОГИ» – це гуманізм, здоровий глузд, спільні наукові зусилля кожного з НАС!

Світ усвідомлено визнав, що УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД став взірцем ЗВИТЯГИ, незабариться і ПЕРЕМОГА. Ми, в черговий раз, примруживши око, не зрадили БАТЬКІВСЬКИХ ШЛЯХІВ і ПОКЛИКУ ДОЛІ. 

Завдячуючи Конгресу, ми дійшли ВИСНОВКІВ:

  1. Україна переможе, українці вже перемогли, падіння Російської імперії неминуче.
  2. Інформаційна політика держави обов’язкова складова перемоги: Україна має не мовчати, світ має чути і бачити, щоб зупинити і не допустити поширення рашизму. Україна має стати засновницею міжнародного інформаційного центру.
  3. Український дух свободи, незалежності, сили вже сколихнув світ, Україна вже здобула геополітичне лідерство, яке має бути підтримано розбудовою фінтех-індустрії в державі.
  4. Кіберпростір особливе поле бойових дій, українські кібер-війська специфічний рід військ: підготовка та навчання кібер-спеціалістів – виклик сьогодення.
  5. Особливою освітньою складовою має стати патріотичність у всіх сферах підготовки фахівців: економістів, фінансистів, юристів, правоохоронців та ін..
  6. Українська економіка має бути відкрита для міжнародного бізнесу, водночас, пріоритетом має стати розбудова українського бізнесу і виведення його на міжнародний рівень.
  7. Правова система України зараз формується шляхом вирішення реальних кейсів, нарешті настав час і розуміння правові акти радянських часів мають раз і назавжди зникнути з нашої законодавчої бази, існує нагальна необхідність підвищувати рівень правової обізнаності українських громадян.

І це лише частина важливого! Частина «РЕЦЕПТУ ПЕРЕМОГИ», який формують громадяни України й увесь цивілізований світ! 

Далі – «РЕЦЕПТ ПЕРЕМОГИ» в дії! ДАЛІ – успішне, мирне майбутнє для України! А студенти та випускники Податкового – фахівці нової формації, які здатні готувати «ПЕРЕМОЖНИЙ РЕЦЕПТ» в Державному податковому університеті на благо економічного, фінансового та правового фронту України. Бо ДПУ* гартує ДПУ**

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *