Навчання в Університеті третього віку «СВІТ» набирає нових обертів

Навчання в Університеті третього віку «СВІТ» набирає нових обертів

В Університеті третього віку «СВІТ» (далі – УТВ «СВІТ», який функціонує на базі Навчально-наукового інституту інформаційних технологій Університету державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбулися чергові заняття.

Студенти їх умовно назвали «професорськими», адже прослухали лекції відразу від трьох професорів УДФСУ. Першу прочитав ректор УДФСУ Павло Пашко, інші дві – директор наукової бібліотеки УДФСУ, професор кафедри товарознавства та техногенної безпеки Світлана Цимбалюк та директор Навчально-наукового інституту комп’ютерних технологій, професор Артур Горбовий.   

Після закінчення занять, студенти отримали читацькі квитки, а керівництво УТВ «СВІТ» запросило співробітників та студентів УДФСУ до співпраці у якості викладачів, лекторів і керівників курсів за інтересами з різних навчальних дисциплін та Hand made.

Нагадаємо, 9 жовтня 2019 року УТВ «СВІТ» офіційно розпочав свою роботу, а майже 50 студентів отримали студентські квитки з рук директора Університету третього віку в Тулузі (Франція), офіційного представника ООН з питань туризму для людей літнього віку Франсуа Велла. Заняття  у студентів проходитимуть 2 рази на тиждень, за основу навчання вибрано  «Інформаційні та комп’ютерні технології» і «Англійську мову». Також, студенти вивчатимуть низку інших дисциплін.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *