Виконавчий напис нотаріуса у кредитних зобов’язаннях. Особливості захисту прав споживачів фінансових послуг

    НПЛ "Юридична клініка" ННІП, УДФСУ проводить тренінг на тему: «Виконавчий напис нотаріуса у кредитних зобов’язаннях. Особливості захисту прав споживачів фінансових послуг» разом з Представництвом НПЛ "Юридична клініка" ННІП УДФСУ в м. Слов'янськ. Проведуть його наші незмінніспікери: Виноградська Оксана Володимирівна (адвокат, аспірант УДФСУ) та Кабанов Володимир Іванович (адвокат, аспірант

Початок

Кінець

 

 

НПЛ “Юридична клініка” ННІП, УДФСУ проводить тренінг на тему: «Виконавчий напис нотаріуса у кредитних зобов’язаннях. Особливості захисту прав споживачів фінансових послуг» разом з Представництвом НПЛ “Юридична клініка” ННІП УДФСУ в м. Слов’янськ.

Проведуть його наші незмінніспікери: Виноградська Оксана Володимирівна (адвокат, аспірант УДФСУ) та Кабанов Володимир Іванович (адвокат, аспірант УДФСУ).

Захід буде відбуватись он-лайн і ми запрошуємо всіх бажаючих приєднатись до нас, це абсолютно безкоштовно. 

Тренінг розроблений у рамках  Проект USAID «Трансформація фінансового сектору» за підтримки  Асоціація юридичних клінік України – АЮКУ.

Він відбудеться 03.10.2020 (субота) о 10:00.

Реєструйся за посиланням та дізнавайся більше разом з нами!  https://forms.gle/gqfPz2tkyqmuaVKJ9

 

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy