В УДФСУ стартує відкриття нової сучасної магістерської програми “Економіка міста та регіону”

Шановні колеги!   В Університеті державної фіскальної служби України стартує відкриття нової сучасної магістерської програми “Економіка міста та регіону” (спеціальність 051 “Економіка”). Вступна компанія 2020 р., по даній магістерській програмі, передбачає набір на заочну форму навчання на базі бакалавра, спеціаліста/магістра. Причому здобуття другої вищої освіти проходить без здачі ЗНО.           Магістерська програма “Економіка міста і регіону” має підтримку

Початок

Кінець

Шановні колеги!
 
В Університеті державної фіскальної служби України стартує відкриття нової сучасної магістерської програми “Економіка міста та регіону” (спеціальність 051 “Економіка”). Вступна компанія 2020 р., по даній магістерській програмі, передбачає набір на заочну форму навчання на базі бакалавра, спеціаліста/магістра. Причому здобуття другої вищої освіти проходить без здачі ЗНО.
          Магістерська програма “Економіка міста і регіону” має підтримку та визнання Стейкхолдерами (органами місцевого самоврядування та центральними органами виконавчої влади у сфері муніципальної та регіональної економічної політики; регіональними відділеннями асоціації міст та територіальних громад України та ін.), як сучасна освітньо-професійна програма майбутнього у підготовці кадрів в різних галузях місцевої та регіональної економіки.
          На навчання, по даній магістерській програмі, запрошуємо: політичних лідерів і громадських діячів міст та регіонів, підприємців малого та середнього  бізнесу, керівників інвестиційних компаній, менеджерів з маркетинку та всіх бажаючих, кому цікаво пізнати сучасні тенденції в розвитку міст і регіонів.
        Привабливим магістерської програми “Економіка міста та регіону” є те, що найближчим часом вона має на меті трансформуватися в програму підготовки магістрів за подвійними дипломами Європейського зразка, що надасть значні можливості і перспективи в навчанні та проходженні практики за кордом. Термін навчання за магістерською програмою 1,5 роки.
 
Вступні випробування: іноземна мова (єдиний вступний іспит ЗНО) та фаховий іспит. Здобуття другої вищої освіти – без ЗНО.
Реєстрація (онлайн) на ЄВІ 12.05-05.06.2020р.
Проведення ЄВІ 01.07.2020р.
Реєстрація електронних кабінетів 01.08.2020р.
Прийом заяв 05.08-22.08.2020р.
Адреса: вул. Університетська, 31, м. Ірпінь, Київська обл., 08205. Університет державної фіскальної служби України, кафедра економічної теорії (корпус В), каб. 253,
 
 

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy