Турнір з нагоди 3-ї річниці створення спецпідрозділу «Фантом»

Турнір з нагоди 3-ї річниці створення спецпідрозділу «Фантом»

5 лютого 2018 року запам’ятався на факультеті податкової міліції надзвичайно захоплюючим та цікавим турніром, присвяченим 3-й річниці створення спецпідрозділу «Фантом». Організацією та проведенням цього значущого заходу стали керівництво Факультету та курсанти.

Турнір складався з 4 етапів – збір магазину, збір і розбір ПМ, збір і розбір АК, та нормативна частина яка оцінювалася в 5 балів, його учасниками стали команди-представники з кожного курсу. Суддею змагань погодився бути кваліфікований у цій сфері майор податкової міліції О.А Сокіл.

Говорячи про цей турнір, неможливо не відмітити прапорщика 4-го курсу Романа Гнатишина, який виступив в конкурсі по розборі та зборі АК і показав просто неймовірні результати та вміння, виконавши завдання з найкращим часом -24,5 с.

По завершенню турніру, за загальною кількістю балів переможцем стала команда 4-го курсу, але варто висловити подяку й іншим учасникам, які також широко демонстрували свої навики та вміння. Дякуємо всім за участь та організацію заходу, сповненого позитивних вражень та шаленого азарту!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *