Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з правознавства!

Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з правознавства!

22 лютого 2018 року в Університеті ДФС України було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з правознавства. Олімпіада проводиться щороку з метою підвищення якості підготовки фахівців, системного вдосконалення навчального процесу та активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів.

Захід проводився відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №1572 від 06.12.2017 року «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017/2018 навчальному році» та згідно з Положенням про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України № 1410 від 13.12.2012 року «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади».

З привітальним словом до учасників олімпіади звернулася заступник директора ННІ права, кандидат юридичних наук, доцент кафедри кримінального права та кримінології Жерж Наталія Анатоліївна, яка побажала всім успіхів і гарних результатів.

Загалом, участь в І етапі Олімпіади взяли 115 студентів та курсантів.

Учасники мали змогу перевірити свої знання з 20 базових галузей права та окремих юридичних дисциплін, а саме: теорії держави і права, конституційного права, основ римського приватного права, адміністративного права та процесу, сімейного права, цивільного права та процесу, господарського права та процесу, екологічного права, кримінального права та процесу, криміналістики, фінансового права, податкового права, трудового права, міжнародного та міжнародного приватного права, митного права.

Знання оцінювалися на підставі правильної відповіді на тестові завдання відкритого та закритого типів.

Забезпечували проведення Олімпіади та перевірку робіт журі з професорсько-викладацького складу Навчально-наукового інституту права.

За результатами перевірки робіт І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з правознавства були визначені переможці, а саме: 1 місце отримала Вовкочин Інна Василівна, 2 місце посіла Макарук Лілія Олександрівна та  3 місце – Гурда Катерина Сергіївна. Саме ці студенти представлятимуть наш навчальний заклад у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з правознавства, який буде проходити 11-13 квітня 2018 року на базі юридичного факультету Запорізького національного університету.

Вітаємо переможців і бажаємо успіхів та подальших тільки відмінних результатів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *