Привітання випускників від міністра КМУ

Привітання випускників від міністра КМУ

 

 

Шановні викладачі, випускники та студенти

Університету державної фіскальної служби України!

 

Я щасливий, що маю можливість привітати випускників мого рідного Університету в цей урочистий день, коли Ви розпочинаєте свій професійний шлях.

Як випускник цього Університету, я теж колись стояв перед вибором, де застосувати отримані знання. Так само, як і Ви сьогодні, я мав обрати, де мої знання та навички будуть найбільш корисні.

Тоді для мене найважливішим критерієм була можливість своєю працею приносити користь нашій країні. Саме тому державна служба – це шлях для тих, хто бажає працювати заради суспільного блага та не боїться труднощів.

На державну службу в Україні очікують значні зміни. Сьогодні ми впроваджуємо реформу, завдяки якій в Україні формується держслужба нової якості – заснована на цінностях найвищого професіоналізму та служіння суспільству. І сьогодні як ніколи на держслужбі усіх ланок потрібні молоді, завзяті й талановиті люди. Настав саме той час, коли вони можуть проявити себе.

На мою думку, секрет успіху у будь-якій справі полягає в наполегливій роботі над собою та вмінню об’єднувати зусилля заради спільної мети.

З цієї нагоди я хочу побажати Вам наснаги те наполегливості у втіленні Ваших цілей та мрій. Адже удача завжди супроводжує тих, хто наполегливо долає всі труднощі та не втрачає віри. Я вірю, що і кожного з Вас, і нашу країну в цілому чекає велике майбутнє. Отже, до роботи!

 

Олександр САЄНКО

Міністр Кабінету Міністрів України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *