Відбувся фінал турніру GeekStorm

Відбувся фінал турніру GeekStorm

Проводити всю ніч за переглядом нового серіалу, Побачити оголошення, захотіти взяти участь у ще одній авантюрі, знайти однодумців, які б на це погодились, змусити їх пограти, прийти та зробити це, пройшовши у фінал – це все, через що довелось пройти нашим учасникам, а в подальшому – фіналістам турніру, серед яких були: «Без «і»», «Оніме», «Шайка економістів», «ММУТь».

Гра почалась із першого туру, в якому команди, як і минулого разу відповіли на 20 питань із галузі, в якій розбираються як ніхто інший! За результатами першого етапу визначились дві команди, які згодом зустрілись у фінальному двобої.

Другим етапом стало визначення того, хто став бронзовим призером гри та отримав три тост вітчизняних коміксів, які вже підкорили тисячі фанатських сердець. А визначити того, хто завоював третє місце допомогло ніщо інше, як музичне мистецтво та його проявів у фільмах, мультсеріалах та комп’ютерних іграх. Такою командою стали «Оніме».

А тепер про найцікавіше. Заключним та вирішальним завданням стали дебати, так як саме вони можуть показати розуміння та рівень знань команди. Команди жеребкуванням обрали кіновсесвіт, який повинні були відстоювати. Команді «Шайка економістів» довелось захищати честь та гідність DC, а «ММУТь» відстоювали Marvel. Це було запекло! Справжня боротьба зав’язалася між учасниками. Найпереконливішими стали «Шайка економістів», які в свою чергу і отримали золото. Приз переможці обрали самі і зупинились на поході всією командою в кінотеатр на нових «Месників». А чарівні срібні призери «ММУТь» всім своїм складом поїдуть перевіряти квест-кімнати на міцність!

В свою чергу, ми дякуємо всім і кожному, хто хоч трохи був причетний до ідеї та її реалізації.

Та особливо вдячні інтернет-магазину МOYO, який виступив спонсором нашого заходу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *