ННІ фінансів, банківської справи провів традиційний Міжнародний форум у м. Варна (Болгарія)

ННІ фінансів, банківської справи провів традиційний Міжнародний форум у м. Варна (Болгарія)

8-15 вересня 2018 року ННІ фінансів, банківської справи разом з Варненським вільним університетом імені Чорноризця Храбра (Болгарія), Чернігівським національним технологічним університетом та Центром стратегічних ініціатив та прогресивного розвитку провів ІІІ Міжнародний науково-практичний форум «Інновації в науці: виклики сучасності».

У Форумі приняли участь понад 60 представників України, 25 професорів з Грузії, 3 представники Словаччини та колеги з Болгарії. Приємно, що участь у роботі прийняв Перший заступник губернатора Общини Варна пан Пейчо Пейчев та керівник Департаменту “Освіта та молодіжна діяльність” Общини Варна пані Лілія Хрістова.

За результатами роботи форуму видано англомовну монографію «Innovations In Science: The Challenges Of Our Time» (Hamilton, Ontario, Canada), яку рекомендовано до друку Academic Council of Open University of Liberal Sciences (USA).

Всі учасники Форуму отримали Сертифакати про стажування в ЄС на базі Варненського вільного університету імені Чорноризця Храбра (4 ECTS Credits), які внесено до Єдиного реєстру освітніх документів Європейського союзу. Крім того, паралельно проведено комплекс тренінгів в рамках роботи Міжнародної Літньої школи «Управління проектами» Шуменського університету (Болгарія) за результатами якої всі учасники тренінгів отримали ще один сертифікат про підвищення кваліфікації в європейському закладі освіти за цім напрямом.

Щиро дякуємо нашим колегам з Варненського вільного університету імені Чорноризця Храбра (особливо декану юридичного факультету, професору Пітеру Хрістову), Чернігівського національного технологічного університету та Центру стратегічних ініціатив та прогресивного розвитку за багаторічну дружбу та співпрацю.

Далі буде…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *