В університеті відбулася олімпіада з «Фінансової безпеки»

В університеті відбулася олімпіада з «Фінансової безпеки»

13 лютого 2019 року в Навчально-науковому інституті фінансів, банківської справи Університету державної фіскальної служби України вперше відбувся у I етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Фінансова безпека». Організувала та провела захід кафедра фінансових ринків ННІ фінансів, банківської справи.

В олімпіаді взяли участь 18 студентів III-V курсів, які вирішували тести та виконували творче та аналітичне завдання. Максимальна кількість балів – 100.

З привітальним словом та побажанням успіху і перемоги до учасників звернулися д. е. н., професор, директор Навчально- наукового інституту фінансів, банківської справи Михайло Кужелєв та д. е. н., професор, професор кафедри фінансових ринків Юлія Коваленко.

За результатами I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Фінансова безпека», перемогу здобули:

І місце – Юлія Саламаха (група ФМД-18-2) ;

ІІ місце – Артем Білорус (група ФМР-18-1);

ІІІ місце – Інна Кобзар ( група ФМД-18-1).

Вони набули права представляти Університет у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади, що відбудеться 3-5 квітня 2019 року у Черкаському інституті ДВНЗ «Університет банківської справи» .

Університет вітає переможців та бажає успіхів у ІІ етапі олімпіади!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *