Співробітники ННІ фінансів, банківської справи організували ІІІ Освітній форум

Співробітники ННІ фінансів, банківської справи організували ІІІ Освітній форум

З 2 по 10 березня 2019 року відбувся ІІІ Освітній форум «Рушійні інтеграційні зміни: Україна – ЄС» (далі – Форум), організаторами якого виступили Центр стратегічний ініціатив та прогресивного розвитку, Всеукраїнський інститут євразійських досліджень та сходознавства та Навчально-науковий інститут фінансів, банківської справи НУДФСУ.

Під час роботи Форуму учасники з Болгарії, Словаччини, Хорватії, Грузії та України відвідали один з провідних навчальних закладів Старої Європи – Університет Відня (Австрія), Paneuropska vysoka skola у Братиславі (Словацька Республіка), Дубницький технологічний інститут в Дубниці над Вагом (Словацька Республіка) та Технічний університет в Кошице (Словацька Республіка).

За результатами роботи учасники Форуму отримали Сертифікати про міжнародне стажування у Словацькій Республіці, а їхні наукові доробки було опубліковано у англомовній монографії, яку видано в Канаді. Монографію розміщено та проіндексовано в наукових депозитаріях, у тому числі в Social Science Research Network, що є частиною видавництва Elsevier з подальшим рецензуванням для можливості індексації в базі Scopus.

Довідково: ІІІ Освітній форум «Рушійні інтеграційні зміни: Україна – ЄС» присвячений актуальним проблемам співробітництва між Україною та Європейським Союзом з різних галузей економіки в аспекті Угоди про асоціації. В рамках роботи Форуму відбулось міжнародне стажування, за напрямом роботи кожного учасника, в обсязі 180 годин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *