Визначено переможців олімпіади з безпеки життєдіяльності серед ЗВО І-IV рівнів акредитації Київської області

Визначено переможців олімпіади з безпеки життєдіяльності серед ЗВО І-IV рівнів акредитації Київської області

Кафедра товарознавства та техногенно-екологічної безпеки Навчально-наукового інституту інформаційних технологій провела ІІІ обласну олімпіаду з безпеки життєдіяльності серед закладів вищої освіти І-IV рівнів акредитації Київської області. Захід відбувся у рамках Дня ННІ інформаційних технологій та об’єднав 40 студентів-учасників.

Відкрив захід ректор Національного університету державної фіскальної служби України (НУДФСУ) Павло Пашко. Він розповів гостям про історію та унікальність університету, підкреслив переваги навчання у НУДФСУ та побажав учасникам олімпіади у повній мірі продемонструвати свої знання. «Те, що ви сьогодні тут – це уже перемога, бажаємо вам успіхів та будемо раді бачити вас у статусі студентів нашого університету», – зазначив ректор.

Директор Навчально-наукового інституту інформаційних технологій Артур Горбовий погодився із ректором і додав: «Бажаю успіхів і будьте уважні».

Перемогу в ІІІ Обласній олімпіаді, яка відбулася у вигляді комп’ютерного тестування, отримали:

– Серед ВНЗ IV рівнів акредитації Київської області – Національний університет державної фіскальної служби України;

– Серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації –

1 місце – Київський коледж міського господарства Таврійського університету імені В.І. Вернадського;

2 місце – Ірпінський державний коледж економіки та права та

ДВНЗ «Білоцерківський механіко-енергетичний технікум».

3 місце – ВП НУБіП «Ірпінський економічний коледж», КВНЗ КОР «Богуславський гуманітарний коледж ім. І.С. Нечуй-Левицького», ВП НУБіП «Боярський коледж екології і природних ресурсів», КВНЗ КОР «Стрітівський педагогічний коледж кобзарського мистецтва», Ржищівський гуманітарний коледж, Таращанський державний технічний та економіко-правовий коледж.

Переможці та всі учасники олімпіади були нагороджені грамотами і дипломами, а їхні керівники – подяками за високий рівень підготовки студентів.

Крім участі в олімпіаді,  гості змогли познайомитися із життєдіяльністю університету, побачити нові сучасні аудиторії, прогулятися територією навчального закладу, поспілкуватися із студентами, а також сфотографуватися у фотозонах, що облаштовані у різних куточках НУДФСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *