У НУДФСУ відбулася конференція «Актуальні проблеми сучасності в контексті соціально-психологічного знання»

У НУДФСУ відбулася конференція «Актуальні проблеми сучасності в контексті соціально-психологічного знання»

У Національному університеті державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) відбулася науково-практична студентська конференція «Актуальні проблеми сучасності в контексті соціально-психологічного знання».  Захід, приурочений до Всесвітнього дня психолога, організувала та провела кафедра психології та соціології Навчально-наукового інституту гуманітарних наук (далі – ННІ ГУ). Участь у ній взяли керівництво та працівники ННІ ГУ, абітурієнти ірпінських шкіл, студенти Ірпінського державного коледжу економіки та права, а також студенти  та співробітники НУДФСУ.

Розпочав захід директор ННІ ГН Володимир Мандрагеля, який закликав присутніх обмінюватися ідеями. «Якщо у тебе є одне яблуко і в когось є одне яблуко, то коли ви обміняєтеся ними, у кожного з вас залишиться по одному яблуку. Якщо в тебе є ідея і у когось є ідея, то коли ви обміняєтеся ідеями, у вас буде по дві! Тому, обмінюйтеся ідеями, таким чином ви збагачуєтеся», – підкреслив Володимир Мандрагеля.

Учасники конференції мали змогу взяти участь у різних майстер-класах, а також збагатитися новими знаннями, прослухавши результати досліджень студентів та практикуючих науковців, а саме:

  • студента НУДФСУ Володимира Хоменка, «Психолінгвістична концепція вирішення конфліктів»;
  • практичного психолога НУДФСУ Наталії Давиденко, «Ресурсна терапія у роботі з різними категоріями клієнтів»;
  • психоаналітично-орієнтованого психотерапевта Східно-Європейського інституту психоаналізу Юлії Махової, «Психологія подарунків»;
  • доцента кафедри психології та соціології Ірини Пєтухової, «Проективні методики у роботі практичного психолога»;
  • професора кафедри психології та соціології Миколи Семиліта, «Колірний тест стосунків».

Зауважимо, що конференція відбулася у рамках декади ННІ ГН.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *