НУДФСУ провів у Хорватії конференцію «Unified Educational Space: Ukraine-EU» та підписав Меморандум про співпрацю із університетом Грузії

Навчально-науковий інститут фінансів, банківської справи Національного університету державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) вже другий рік поспіль проводить у Республіці Хорватія Міжнародну науково-практичну конференцію «Unified Educational Space: Ukraine-EU». За останні 3 роки це вже 9 науковий захід, який організовує НУДФСУ в країнах Європейського Союзу.

Співорганізаторами заходу стали Juraj Dobrila University of Pula (Croatia), The John Paul II Catholic University of Lublin (Poland), Муніципалітет міста Вішнян (Сroatia), International Project «Active Profectum» (Croatia), Центр стратегічний інновацій та прогресивного розвитку.

Участь у конференції взяли більше 60 викладачів та науковців з університетів України, 24 професори з університетів Грузії, а також представники навчальних закладів Хорватії, Словаччини, Польщі та Болгарії. Робота конференції проходила по секціях та на виїзних засіданнях. Завдяки цьому, учасники мали можливість відвідати Італію та познайомитися із специфікою вищої освіти Європейського Союзу.

Варто підкреслити, що у  рамках конференції відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Батумським державним університетом імені Шота Руставелі та Навчально-науковим інститутом фінансів, банківської справи НУДФСУ.

По завершенню конференції учасники отримали сертифікати про міжнародне стажування (5 кредитів ECTS), а їхні наукові доробки опублікували в міжнародному виданні, яке входить до наукометричної бази Web of Science.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *