Студенти-журналісти перемогли на Міжнародному професійному фестивалі «Золота осінь Славутича»

Студенти-журналісти перемогли на Міжнародному професійному фестивалі «Золота осінь Славутича»

Команда «ІрпіньTime» студентів-журналістів Університету державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) вкотре здобула перемогу на XXVI Міжнародному професійному фестивалі «Золота осінь Славутича», який пройшов у місті Славутич Київської області. На 4 дні це місто перетворилося у столицю молодіжної енергії, журналістики і драйву, адже сюди злетілися, з’їхалися, зійшлися понад 200 учасників із 7 країн світу, які традиційно змагалися у фестивалі демократії, телебачення, преси і творчості.

ЗОСя, як називають фестиваль самі організатори, – це своєрідне професійне випробування, можливість відчути майбутню професію на смак, напрацювати власний стиль, обличчя видання, контакти та здати своєрідний іспит на профпридатність. 

Команда УДФСУ стала найкращою  у номінації «Друковані ЗМІ». Над домашнім завданням – газетним спецвипуском на тему «Час для змін!?» (головний редактор Вікторія Дубровська) – працювали всі студенти спеціальності «журналістика», а презентували його у Славутичі та створювали конкурсну роботу третьокурсниця Ольга Кацан, другокурсниці Владислава Хлюст та Олександра Король. 

За конкурсним регламентом, дівчата за добу зібрали інформацію та випустили газету за темою, яка дісталася під час жеребкування, – «Плітки Славутича». Головним редактором і оберегом команди був Арсеній Олександрович – іграшкове жабеня, що стало своєрідним талісманом студентів. 

Під час ЗОСі студенти брали участь у прес-конференціях, дискусійних платформах, майстер-класах, традиційному «кольоровому братанні», а також відвідали місто легенд – Чернігів. 

УДФСУ вітає студентів з перемогою і бажає нових успіхів та перемог.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *