В Університеті провели навчання з першої домедичної допомоги на тему «Серцево-легенева реанімація»

В Університеті провели навчання з першої домедичної допомоги на тему «Серцево-легенева реанімація»

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) проведено навчання для студентів з надання першої домедичної допомоги на тему «Серцево-легенева реанімація». Навчання провів представник громадської організації «Юнацький корпус» з позивним «Вовк». Учасниками стали студенти та курсанти УДФСУ, а також співробітники університету. 

Захід організував відділ пропускного режиму та штабу цивільної оборони з метою інформування студентів та курсантів УДФСУ про основи надання серцево-легеневої реанімації під час першої домедичної допомоги.

Представник громадської організації розповів про принципи першої домедичної допомоги, особливості її надання в різних життєвих ситуаціях, а також назвав причини настання інфаркту, інсульту і судомних нападів. Гість розповів, які заходи потрібно вжити першочергово, щоб врятувати життя людини, а також озвучив присутнім, що не можна робити у будь-якому разі, які спонтанні дії можуть зашкодити як потерпілому, так і тому, хто надає таку допомогу.

Під час заходу відбулася демонстрація дій при серцево-легеневій реанімації потерпілого, після якої кожен бажаючий мав змогу на практиці засвоїти отримані знання. 

Варто зазначити, що такі навчання відбуваються в УДФСУ не вперше і кожного разу учасники мають можливість дізнатися окремі аспекти першої домедичної допомоги, що може врятувати життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *